Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει τα ονόματα των μαθητών/τριών που έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην Β’ Φάση του Π.Δ.Β. 2019. Με βάση την σχετική εγκύκλιο δικαίωμα έχουν:
Α. Οι μαθητές/τριες της Γ’ Λυκείου που βραβεύθηκαν στην Α΄φάση του Π.Δ.Β. 2019 – Αποτελέσματα Γ' Λυκείου ΠΔΒ 2019
B. Οι μαθητές/τριες της Β’ Λυκείου  με τις καλύτερες βαθμολογίες στον ΠΔΒ 2019 (κατόπιν συμψηφισμού με την βαθμολογία της Ά Λυκείου, όπου επιτρέπεται). Οι εν λόγω μαθητές/τριες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα είτε στον Π.Δ.Β. 2019, είτε στον Π.Δ.Β. 2020, αλλά ΜΟΝΟ μια φορά. – Δικαίωμα συμμετοχής ΠΔΒ 2019 (μαθητές Β' Λυκείου)
Γ. Οι μαθητές/τριες της ΠΕΡΣΙΝΗΣ Β’Λυκείου οι οποίοι/ες κέρδισαν το δικαίωμα στον Π.Δ.Β. 2018, αλλά ΔΕΝ το χρησιμοποίησαν.  
ΟΛΟΙ/ΕΣ οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Β’ φάση του 15ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να στείλουν ένα σχετικό μήνυμα επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Π.Δ.Β. pdbpev@gmail.com
H B’ Φάση θα διεξαχθεί στο κτήριο Νέο Χημείο (Ναυαρίνου 13Α) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Ε.Κ.Π.Α στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Ώρα προσέλευσης στις 10:00 π.μ. Οι μαθητές/τριες ΠΡΕΠΕΙ να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους και ένα στυλό.
Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή

του Π.Δ.Β. 2019


Η Οργανωτική Επιτροπή του 15ου Π.Δ.Β. ανακοινώνει τα ονόματα των μαθητών/τριών οι οποίοι/ες πέτυχαν τις καλύτερες βαθμολογίες στην Β’ και Γ’ τάξη Λυκείου και βραβεύονται. Παράλληλα αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ φάση του Π.Δ.Β. Ακολουθεί ξεχωριστή ανακοίνωση για τη χρήση του δικαιώματος και οδηγίες για την Β’ φάση. Στα τέλη Μαρτίου θα μπορούν όλοι/ες οι μαθητές/τριες να δουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα του Π.Δ.Β.
Η Ο.Ε. εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια προς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν.

Καλύτερες Βαθμολογίες Β' & Γ' Λυκείου ΠΔΒ 2019