Ο 18ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας ανακοινώθηκε και επίσημα από το ΥΠΑΙΘ.

Καλούμε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες που αγαπούν τη Βιολογία να προετοιμαστούν και να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, αποκτώντας νέες εμπειρίες, βιώματα αλλά και γνώσεις. Στο Σχέδιο προκήρυξης θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για την συμμετοχή σας.

Η Οργανωτική Επιτροπή εργάζεται εδώ και καιρό για να διεξάγει έναν αδιάβλητο διαγωνισμό με την καλλίτερη δυνατή οργάνωση και αξιολόγηση.

Σας καλούμε όλους και όλες το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 στον 18ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας.

Επισημαίνουμε ότι φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί αντίστοιχος διαγωνισμός και για το Γυμνάσιο. Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό του Γυμνασίου θα ανακοινωθούν αργότερα

Ακολουθεί η εγκύκλιος

Εγκύκλιος ΠΔΒ 2022
Έγκριση ΠΔΒ 2022

Η δράση “Γίνε Βιολόγος για μία μέρα” επιστρέφει …..

Αγαπητές/οί μαθήτριες/τες,

Επειδή πολλοί από εσάς δεν προλάβατε να δείτε τα quiz στις 10/4, ενώ άλλοι θέλουν να ελέγξουν ξανά τις απαντήσεις τους, τα quiz της δράσης μας είναι πάλι μαζί σας. Αυτή τη φορά έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα ελέγχου ή επανάληψης της ερώτησης για την καλύτερη ανατροφοδότησής σας.

Ελπίζουμε να σας φανούν χρήσιμα

Πατώντας εδώ μπορείτε να οδηγηθείτε στους συνδέσμους για τα quiz και τα βίντεο.

Καλή διασκέδαση

Η δράση «Γίνε Βιολόγος για μια μέρα…» ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η ιστοσελίδα μας δέχθηκε περισσότερες από 1900 επισκέψεις, ενώ το κανάλι youtube της Π.Ε.Β. όπου είναι αναρτημένα τα πειράματα-δραστηριότητες (δείτε ΕΔΩ )  μέχρι το τέλος της δράσης περισσότερες από 1450 επισκέψεις

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες οι οποίοι/ες – παρόλη την γενικότερη αναστάτωση των τελευταίων ημερών με το άνοιγμα των Λυκείων – συμμετείχαν στη δράση και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την αναβάθμιση της βιολογικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. 


Η Οργανωτική Επιτροπή
του Π.Δ.Β. 2021

Γίνε Βιολόγος για μία μέρα .... - Ανακοίνωση για ολοκλήρωση της δράσης
-450Ημέρες -6Ώρες -18Λεπτά -55Δευτερόλεπτα

Η δράση “Γίνε Βιολόγος για μία μέρα” πάει τηλεόραση……

Η σημερινή παρουσία της Προέδρου της Ο.Ε. κας Πλατανιστιώτη Σοφίας στην εκπομπή “Ο3 όμικρον τρία” της ΕΤ3. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

Σας περιμένουμε στη δράση «Γίνε Βιολόγος για μια μέρα»  το Σάββατο 10 Απριλίου 2021.

Το Facebook event ΕΔΩ

"Γίνε Βιολόγος για μία μέρα" - Οδηγίες

-450Ημέρες -6Ώρες -18Λεπτά -55Δευτερόλεπτα

Αγαπητοί/ες μαθητές/τριες,

Η ώρα πλησιάζει. Όπως είχαμε ανακοινώσει, μπορείτε να βρείτε τις τελικές οδηγίες στο αρχείο που ακολουθεί. Το Σάββατο από τις 09:00 π.μ. θα είναι διαθέσιμοι από την ιστοσελίδα μας όλοι οι απαραίτητοι σύνδεσμοι. Οι σύνδεσμοι θα μείνουν ενεργοί μέχρι τις 09:00 μ.μ. της ίδιας μέρας.

Σας καλούμε λοιπόν να πάρετε μέρος στη δράση «Γίνε Βιολόγος για μια μέρα»  το Σάββατο 10 Απριλίου 2021.

Το Facebook event ΕΔΩ

Η Οργανωτική Επιτροπή του ΠΔΒ 2021

"Γίνε Βιολόγος για μία μέρα" - Οδηγίες