Η καταχώρηση των βαθμολογιών των μαθητών της Α’ Λυκείου που διαγωνίστηκαν στην Α’ φάση του ΠΔΒ22 έχει ολοκληρωθεί. Οι μαθητές μπορούν να αναζητήσουν τη βαθμολογία τους εδώ.

Κατά τη βαθμολόγηση λήφθηκε μέριμνα ώστε όλοι οι μαθητές να λάβουν μία μονάδα στο ερώτημα 85, το οποίο δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική αξιολογική κλίμακα.

Η Ο.Ε. του ΠΔΒ 2022

Η Ο.Ε. του ΠΔΒ 2022 ανακοινώνει ότι η βαθμολόγηση της Α’ Λυκείου της Α’ φάσης του ΠΔΒ 2022 έχει ολοκληρωθεί. Ακολουθούν τα ονόματα των μαθητών που ξεχώρισαν από την Α’ φάση.

Η καταχώρηση των βαθμών αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες, ώστε τα αποτελέσματα να είναι διαθέσιμα στους/στις μαθητές/τριες μέσω της αναζήτησης βαθμολογιών στο site μας.

Η Ο.Ε. του ΠΔΒ 2022

Οι μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου που διαγωνίστηκαν στην Α’ φάση του ΠΔΒ22 μπορούν να αναζητήσουν τη βαθμολογία τους εδώ.

Σύντομα στην ίδια φόρμα θα είναι διαθέσιμα και τα αποτελέσματα για τους μαθητές/τριες της Α’ Λυκείου.

Η Ο.Ε. του ΠΔΒ 2022

Ο ΠΔΒ 2022 ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση της 3ης φάσης στα εργαστήρια του Τμήματος Βιολογίας, ΕΚΠΑ. Η Ο.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει το προσωπικό του Τμήματος Βιολογίας για την πολύτιμη βοήθειά τους για ακόμη μία χρονιά και να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της 3ης φάσης καθώς και την τελική κατάταξη των μαθητών που συμμετείχαν στη 2η και 3η φάση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και κάθε επιτυχία στα όνειρά τους.

Αποτελέσματα 3ης Φάσης ΠΔΒ 2022

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον 19ο ΠΔΒ για την επόμενη χρονιά.

Η Ο.Ε. του ΠΔΒ 2022

Η διόρθωση των γραπτών δοκιμίων της Β’ και Γ’ Λυκείου έχει ολοκληρωθεί. Ανακοινώνονται σήμερα τα ονόματα των μαθητών/τριών της Γ΄ και Β΄Λυκείου που αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στη 2η φάση.

Μαθητές Β’ Λυκείου με δικαίωμα συμμετοχής 2η φάση ΠΔΒ 2022

Οι μαθητές/τριες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη 2η φάση καλούνται να επιβεβαιώσουν θετικά ή αρνητικά την συμμετοχή τους σε αυτήν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση pdbpev@gmail.com . Τα αποτελέσματα της 2ης φάσης θα ανακοινωθούν αργότερα την ίδια ημέρα του διαγωνισμού (Μ. Δευτέρα) και οι 12 πρώτοι μαθητές/τριες θα λάβουν μέρος την επόμενη μέρα (Μ. Τρίτη) στην 3η φάση του διαγωνισμού, όπως έχει ανακοινωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές της Β΄Λυκείου έχουν το δικαίωμα:

  • να συμμετάσχουν φέτος στη 2η φάση του ΠΔΒ 2022 και του χρόνου να διεκδικήσουν εκ νέου τη συμμετοχή τους συμμετέχοντας στην 1η φάση του ΠΔΒ 2023 ή
  • να συμμετάσχουν απευθείας στη 2η φάση του ΠΔΒ 2023 χωρίς συμμετοχή στην 1η φάση του χρόνου

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Οι βαθμολογίες των υπολοίπων μαθητών/τριών θα είναι διαθέσιμες όταν ολοκληρωθεί η καταγραφή τους. Η βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων της Α’ Λυκείου είναι σε εξέλιξη.

Η Ο.Ε. του ΠΔΒ 2022