| | |

Αποτελέσματα Β & Γ Λυκείου ΠΔΒ 2024

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών για τη Β και Γ Λυκείου. Όλοι/ες οι μαθητές/τριες των δύο τάξεων μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους από την αναζήτηση (Βαθμολογίες ΠΔΒ Λυκείου). Οι βαθμοί της Α Λυκείου θα είναι διαθέσιμοι αργότερα.

Ακολουθούν τα ονόματα και τα αποτελέσματα των μαθητών που θα λάβουν Βραβείο ή Έπαινο. Οι συγκεκριμένοι/ες μαθητές/τριες έχουν αποκτήσει επίσης δικαίωμα συμμετοχής στη Β φάση. Η ύλη της Β φάσης έχει ήδη ανακοινωθεί ενώ η ημερομηνία διεξαγωγής της θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Β φάση έχουν και όσοι/όσες κατοχύρωσαν αυτό το δικαίωμα με την περσινή τους επίδοση ως Β Λυκείου και δεν έλαβαν μέρος στην αντίστοιχη περσινή Β φάση. Το ίδιο δικαίωμα έχουν και οι φετινοί επιτυχόντες της Β Λυκείου (συμμετοχή στη Β φάση του ΠΔΒ 2024 ή απ’ ευθείας συμμετοχή στη Β φάση του ΠΔΒ 2025). Η επιλογή τους πρέπει να δηλωθεί στο email του διαγωνισμού (pdbpev@gmail.com) μέχρι το Σάββατο 8/4/2023.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην Α φάση, ευχόμαστε στους μαθητές της Γ Λυκείου καλή επιτυχία και περιμένουμε με ανυπομονησία τους επιτυχόντες/επιτυχούσες στη Β φάση.

Η Ο.Ε. του ΠΔΒ 2024

Similar Posts