Δικαίωμα συμμετοχής και οδηγίες για Β’ φάση ΠΔΒ 2019

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει τα ονόματα των μαθητών/τριών που έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην Β’ Φάση του Π.Δ.Β. 2019. Με βάση την σχετική εγκύκλιο δικαίωμα έχουν:
Α. Οι μαθητές/τριες της Γ’ Λυκείου που βραβεύθηκαν στην Α΄φάση του Π.Δ.Β. 2019 – Αποτελέσματα Γ' Λυκείου ΠΔΒ 2019
B. Οι μαθητές/τριες της Β’ Λυκείου  με τις καλύτερες βαθμολογίες στον ΠΔΒ 2019 (κατόπιν συμψηφισμού με την βαθμολογία της Ά Λυκείου, όπου επιτρέπεται). Οι εν λόγω μαθητές/τριες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα είτε στον Π.Δ.Β. 2019, είτε στον Π.Δ.Β. 2020, αλλά ΜΟΝΟ μια φορά. – Δικαίωμα συμμετοχής ΠΔΒ 2019 (μαθητές Β' Λυκείου)
Γ. Οι μαθητές/τριες της ΠΕΡΣΙΝΗΣ Β’Λυκείου οι οποίοι/ες κέρδισαν το δικαίωμα στον Π.Δ.Β. 2018, αλλά ΔΕΝ το χρησιμοποίησαν.  
ΟΛΟΙ/ΕΣ οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Β’ φάση του 15ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να στείλουν ένα σχετικό μήνυμα επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Π.Δ.Β. pdbpev@gmail.com
H B’ Φάση θα διεξαχθεί στο κτήριο Νέο Χημείο (Ναυαρίνου 13Α) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Ε.Κ.Π.Α στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Ώρα προσέλευσης στις 10:00 π.μ. Οι μαθητές/τριες ΠΡΕΠΕΙ να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους και ένα στυλό.
Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή

του Π.Δ.Β. 2019