| |

Σχετικά με αποτελέσματα Α’ φάσης και Ύλη Β φάσης.

Η διόρθωση των γραπτών της Α’ φάσης συνεχίζεται κανονικά και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 23 Μαρτίου.

Η ύλη της Β φάσης για τους μαθητές που ήδη έχουν αποκτήσει το δικαίωμα αυτό από τον ΠΔΒ 2025 και δεν συμμετείχαν στη Β φάση του ΠΔΒ 2025 καθώς και τους φετινούς μαθητές που θα αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μπορεί να βρεθεί εδώ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η Β φάση θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου σε αμφιθέατρο του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ, ενώ θα ακολουθήσει η Γ φάση τη Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου στα εργαστήρια του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ.

Η Β φάση αναμένεται να διαρκέσει 3 ώρες, με πιθανή ώρα έναρξης μεταξύ 09:30 και 10:00. Αργά το μεσημέρι, θα ενημερωθούν όλοι οι συμμετέχοντες αν μπορούν ή όχι να συμμετάσχουν στη Γ φάση της επόμενης ημέρας.

Σχετικές Δημοσιεύσεις